Audioreview.nl

Passie voor highend audio en muziek - Reviews, showverslagen, nieuws, artikelen en nog veel meer!

New Music Belgium Hifi Show 2011

newmusicbelgiumhifishow2011
Op zaterdag 08 en zondag 09 oktober wordt het Courtyard Hotel in Evere (Brussel) voor de 3de keer het toneel van de New Music Belgium Hifi Show. De eerste editie werd door handelaar New Music en internetmagazine audiovideo2day® opgezet als buitenhuis opendeurdagen. Ondertussen groeide de show uit tot een niet te missen evenement voor de liefhebber van audio en video. Voor deze 3de editie biedt de organisatie meer dan 40 presentatie- en demonstanden aan in een stijlvol hotelkader. Maak kennis met meer dan 150 merken uit de wereld van beeld en geluid!

"Van nature uit ligt onze focus tijdens de show meer op het betere geluid. Zo is dat ook bij ons in de zaak. Beelden spreken vaak voor zich. Audio is een onderschatte specialisatie. Daar komt kennis en echt vakmanschap bij kijken. Iedereen weet dat video het afgelopen jaar sterk gedomineerd werd door het 3D gebeuren. Wat de audiowereld deed draaien? Al eens echt HD geluid gehoord...in stereo of meerkanaals? De praktische voordelen van streaming audio al leren kennen? Wist je dat in een meer en meer digitale wereld platenspelers en heuse buizenversterkers nog steeds hun mannetje staan? De integratie van IT, audio en video en algemeen bedieningsgemak voltrekt zich op dit eigenste moment. Onze show levert straks het bewijs!", legt José Loro uit (zaakvoerder New Music).

Marco Lisi (director audiovideo2day) verklaart: "De charme van een hotelshow ligt in de verschillende demonstraties. Als bezoeker kan je zo effectief verschillende producten/merken beluisteren, bekijken en vergelijken. Uiteraard bieden de kamers/zalen van een hotel geen ideale akoestische omgeving, maar de doorsnee huiskamer doet dat evenmin. De New Music Belgium Hifi Show 2011 zet een audiovisueel platform neer dat de gemiddelde winkelvloer een aantal keer overstijgt. Bijna uitzonderlijk is het feit dat je onze show gratis kan bezoeken. Hopelijk nemen we deze editie de kaap van de 5.000 bezoekers."

"Je kan een mooie vergelijking maken met het autosalon. Mensen moeten kunnen dromen. Aan ons om die droom levendig te houden en te voeden. Wie graag wil komen luisteren en kijken naar de Aston Martins, de Bentley 's en Ferrari 's uit onze wereld is bij deze van harte uitgenodigd. Wie weet kunnen we later helpen om dromen te realiseren. Wees gerust, New Music staat niet alleen voor topsystemen. Zowel in de winkel, als op de show hebben we voldoende aandacht voor elke budget- en prestatieklasse.", licht Jef Deckx toe (High End specialist New Music).

Vanaf de 3de week van september 2011 verschijnen op www.audiovideo2day.eu een aantal voorbeschouwingen van de New Music Belgium Hifi Show 2011. Hierin hangt de organisatie een mooi beeld op van wat je op de verschillende presentatie- en demostanden mag verwachten. Noteer 8 en/of 9 oktober 2011 alvast in je agenda. New Music en audiovideo2day® nodigen je alvast van harte uit op de 3de editie van de New Music Belgium Hifi Show!

courtyard400
Locatie

COURTYARD BY MARRIOTT****
Avenue des Olympiades 6
1140 Evere (Brussel)
+32 (0)2 337 08 08
+32 (0)2 337 08 00
Internet:www.marriott.com/BRUCY 

Voor meer informatie over de show kun je terecht op www.audiovideo2day.eu en www.newmusic.be 

Deze inhoud is vergrendeld. Je kunt geen opmerkingen meer plaatsen.

Nieuwsflits

Op Audioreview.nl kun je vele mooie foto's van audioshows, meetings, beurzen en concerten bekijken. Voor de liefhebbers van analoge muziekweergave is de Analoog Corner opgezet met reviews, artikelen en draaitafelgalerie.

U bevindt zich hier: Home Nieuws New Music Belgium Hifi Show 2011
GTranslate Your license is inactive or expired, please purchase GTranslate Enterprise!